In cacao zit een duursportdrug

In cacao zit een duursportdrug
In cacao zit een duursportdrug

@Mrchocobean Webstagram feed

zaterdag 15 januari 2011

Feiten over chocola en afvallen met chocola en Recipe for Chocolate weight loose

Chocola

Vind je chocola ontzettend lekker? Of ben je zelfs verslaafd aan het bruine goed? Dat laatste zou goed kunnen, want chocola heeft bijzondere eigenschappen, zeggen ze.
Het zou ontspannend, oppeppend, euforisch en lustopwekkend zijn, en voor sommige vrouwen zelfs belangrijker dan seks. Aan de andere kant zijn de verslavingsstofjes in zo’n geringe mate aanwezig, zodat je kilo’s moet eten voor een enigszins prettig effect.
Toch kun je misschien moeilijk zonder chocola. Vooral tijdens de dagen voor de menstruatie kan het lastig zijn om de lekkerste reep te weerstaan.
Hoe kan dat toch?  
Endorfines
Eigenlijk is het heel simpel. Telkens als je iets lekkers eet, komen er stofjes (endorfines) in de hersenen vrij, die je een blij en ontspannen gevoel geven.
Vind je chocola erg lekker? Dan reageren je hersenen heel sterk op je favoriete reep of bonbons.

Endorfines komen sowieso vrij bij het eten van suiker en vetten. Ijs triggert dus deze afgifte; koek ook en chocola doet dat ook. Immers, het bruine goed bestaat voor bijna de helft uit vet en voor een groot deel uit suiker. Niet zo gek dus dat jouw lievelingsreep een prima middel is om je met behulp van endorfines een prettig gevoel te geven.
Bijzonder
Maar waarom is chocolade toch zo bijzonder? Als chocola lustopwekkend en euforisch is, dan zouden ijs of gebak dat toch ook kunnen zijn?
En zijn vrouwen gevoeliger voor chocola dan mannen, zoals altijd wordt beweerd?
Over dat laatste kunnen we duidelijk zijn: ook mannen kunnen chocola ontzettend lekker vinden (ook al zeggen ze misschien van niet!). Net na de ontdekking van chocola, in 1528, werd het eten van cacao voor vrouwen verboden, omdat mannen het als zinneprikkelend ervaarden....
Afslanken
Helaas is chocola dikmakend denk men ja de vetten en suikers die zijn toegevoegd maken dik maar niet met Xocai gezonde chocolade.

Xoçai (spreek uit als: 'sjoo-saj') is een heerlijke Belgische chocolade, waarvan je gezond en verantwoord kunt genieten. De producten van Xoçai zijn namelijk bereid met pure onbewerkte cacao en gezoet met heerlijke en supergezonde açai bessen en blueberries.

Ook wordt de cacao in gewone chocolade verhit, waardoor veel waardevolle vitamines, mineralen en antioxidanten verloren gaan. De cacao in Xoçai wordt bij de productie koudgeperst, een proces waar MXI het patent op heeft. Hierdoor blijven de waardevolle voedingsstoffen bewaard.

Xoçai is een puur natuur product: het bevat géén geraffineerde suikers of zoetstoffen, geen geur-, kleur- en smaakstoffen, vulstoffen, wassen, conserveermiddelen en geen transvetten! Het is glutenvrij en geschikt voor diabetici, vegetariërs en veganisten, en perfect voor sporters.
Xoçai staat bol van de antioxidanten, is rijk aan vezels, vitamines (A, B-complex, D en E) en mineralen (zoals ijzer, magnesium, calcium en fosfor), en heeft vele gezondheids-
bevorderende eigenschappen. We adviseren zelfs om 3 stuks per dag te eten voor een optimaal gezondheidseffect. En doordat onbewerkte cacao antioxidanten bevat die vet verbranden, kun je er zelfs van 
afvallen!

Xoçai is ook zeer geschikt voor kinderen. Kinderen zijn vaak dol op chocola, maar gewone chocola bevat slechte vetten en veel suiker.
Geef ze daarom Xoçai gezonde chocolade! Ze vinden het erg lekker!

Xoçai wordt 100% fair trade geproduceerd op een ethisch en sociaal-maatschappelijk verantwoorde wijze. Het bevat géén schadelijke ingrediënten of genetisch gemanipuleerde organismen (GMO) of ingrediënten.


 Wat nu als je wilt afvallen, en je bent gek op repen, bonbons of brownies? Kan je dan nog gewicht verliezen?
Ja hoor! Je moet alleen geen repen of dozen bon bons verslinden. Neem een 3 brokjes chocola en geniet er van.
Verlang je toch naar meer? Xocai kun je de hele dag eten zonder aan te komen en zorgt ervoor dat je verder  goed in je vel zit. Ga dus niet (onnodig) stressen of wat dan ook, want zulke situaties vragen om chocola...
Feiten over chocola:
  1. Chocola bevat heel veel bio-flavonoïden. Dat zijn stofjes die ons beschermen tegen vrije-radicalen (ofwel tegen stoffen die ons lichaam aantasten). Chocola is dus gezond! Bovendien houdt chocola de aderen schoon dit komt door de resveratrol die nog in ongebrande cacao zit.
  2. Eet chocola nooit in combinatie met melkproducten, want op deze manier gaan de gezonde stoffen uit chocola verloren; pure onbewerkte chocola is dan ook beter dan melkchocolade;
  3. Dagelijks een paar blokjes Xocai chocola heeft een bloeddruk en cholesterol verlagend effect.
  4. Vrouwen die chocola eten hebben een beter seksleven dan vrouwen die geen chocola eten;
  5. Maar of vrouwen chocola lekkerder vinden dan seks? Het wordt wel eens beweerd, maar waarschijnlijk is het afhankelijk van het moment: de ene keer heeft chocola de voorkeur; de andere keer seks. Dus het is maar net wanneer je een vrouw vraagt wat ze lekkerder vindt;
  6. Vrouwen eten vaak chocola voor de menstruatie omdat ze zich in deze periode wat minder prettig voelen. Chocola is dan nodig om uit de maandelijkse dip te komen;
  7. Ben je een ware chocolist? (= verslaafd aan chocola). Dan krijg je een goed gevoel bij alles waar cacao in zit...
  8. Vrouwen die tijdens de zwangerschap chocola eten krijgen vrolijkere baby’s;
  9. Misschien geloof je het niet, maar er zijn mannen en vrouwen die niet van chocola houden....




Sorry i left Xocai as a The First Silver in the Netherlands for a better Organic Healthy Fairtrade Chocolate Choconat with a better payplan and more integer leaders and experts in the MLM biz for more then 20 Years.

So if you are in xocai and happy don't see the video from
Dr Steven Warren at this Site.
Succes With your Xocai Business.

Peter Langelaar



Follow US
Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter Follow Us on LinkedIn Follow Us on E-mail

If you like to eat the Best Organic raw and child slave free healthy chocolate i do check out my site

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sharing is caring ;-)
website:
http://www.rawchock.com

facebook:
http://www.facebook.com/xocohealthnl

contact:+31619727294

Mailform van Peter Langelaar
Je naam:
Je emailadres:
Je website url:
Je bericht:
MijnMailform jouw mailform!

Free Affiliate Link

Free Affiliate Link
Join us! earn & save money

Bijdragers

Twitter Healthy Chocolate Choconature

Dominus Cervix

Dominus Cervix
DOMINUS CERVIX

Bellstat